Teambuilding

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/3/c/wahlbeck.se/httpd.www/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/row.php on line 161 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/3/c/wahlbeck.se/httpd.www/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/row.php on line 161

Målarverkstad och Teambuilding med Peter Wahlbeck

Detta är den färgglada teambuildingen eller eventet för ditt företag och din personal/kolleger. Jag har genomfört detta på konferenser många gånger och det är både mentalt och roligt rent fysiskt. Dessutom givande som grupparbete.

– Det är arbete och organisation.
– Det är fantasi och brainstorming på hög nivå.
– Det är vad varje deltagare gör det till.

Målarworkshop

Förslag på vanligt upplägg.

Alla samlas och får genomgång och information om uppgiften. Deltagarna blandas och delas upp i grupper med
4-7 i varje grupp.

• Grupperna går till olika utrymmen; konferensrum, lokaler, utrymmen. Grupperna ska måla och skapa en bild som helst ska gestalta en uppgift. Det kan vara konferensens tema eller företagets målsättning, värdegrund. Duk, färg, penslar och staffli finns på plats och är förberett.

• Grupperna diskuterar bilden och hur den ska se ut. Obs. tiden går… Praktisk teambuildning och brainstorming i kombination. Vem ska göra vad och varför?

• Gruppen ska gärna dikta en text till motivet. Gärna en limerick eller bara ett ord som är perfekt. Eller varför inte en hel konsekvensanalys…
Det brukar ta ca 2 timmar från min genomgång till färdig bild. Det är givande och nyttigt att diskutera ett budskap i bild samt hur man bäst kommunicerar ett företags idéer artiklar eller produkter.

• När grupperna anser sig vara klara samlas alla tavlor och stafflier inför ett vernissage som förbereds i en lokal på utvald plats.

• Kl 18.30 blir det bubbel, mingel och vernissage. Nu får alla grupperna se sina kamraters tavlor för första gången. Det blir en aha-upplevelse: Jaha, tänkte ni så. Oj, vad fin! Grupperna röstar fram en vinnare och sätter sig till bords.

• Lagom till kaffet i slutet på middagen eller liknande kommer jag och summerar aktiviteten och presenterar ¨vinnaren¨. Eftersom jag ändå är på plats blir det som en lite stand up comedy-akt om bild och konst och humor av mig.

Den perfekta aktiviteten på en konferens eller på jobbet. Annorlunda och färgsprakande och mycket uppskattat. Tavlorna lever kvar och kan med fördel användas som utsmyckning på arbetsplatsen efteråt.

Mindre grupper har ibland valt att göra en stor målning tillsammans med mig. Modell riktigt stor målning. Lämpligt för grupper på 8-12 Personer.

Maila mig på peter@wahlbeck.se för mer info och bokning.