Välkommen till Wahlbecks konsthandel!

Bra konst är ingen utfyllnad eller inredning på väggen som samlar damm i åratal. Byt ut lite tavlor då och då – skapa förändring! Glada och häftiga tavlor ger dig ny energi hemma och på jobbet. Riktig konst tar plats och vill något. Färgstarka och häftiga tavlor är dessutom bra för din hälsa och fantasi.

Kommande utställning: Göteborg 21-26 april 2018.

INTRESSERAD AV EN TAVLA?

Jag säljer stora och små tavlor, föreställande och abstrakta målningar i olika stil. Min stil är att inte ha någon stil. Varför ska konstnärer måla i en speciell stil? Det har jag aldrig förstått.

Kom förbi mitt Showroom på Hantverksgatan 27 i Halmstad men glöm inte föranmäla dig så du får ett hjärtligt välkomnande. Du föranmäler dig eller handlar konst direkt på peter@wahlbeck.se.

Erbjudande till konstföreningar
Ett mycket uppskattat inslag vid ett årsmöte, en konstutlottning eller konstresa är att jag föreläser eller håller i en konstutlottning.

Föreläsningen är komisk och informativ. Det handlar om min syn på konst och kultur, film och media. Och humor så klart. Jag visar bilder och tavlor och berättar om fantasi och skapande.

Pris
Mitt erbjudande till konstföreningar eller företag är enkelt. Handla konst av mig så ingår mina tjänster i priset.

En sak till!
Antalet konstföreningar i Sverige har halverats på 20 år. Företag som fortfarande har konstföreningar ser också att yngre kollegor sällan visar intresse.

De ansvariga som köper in konst till föreningen är tyvärr bekväma. Samma leverantörer knackar på varje år och inköparna hittar sällan konst för den yngre målgruppen.

Ändra på det! Kontakta mig för en visning eller medverkan vid era möten. Jag har blåst liv i många föreningar och deltagit på många konstföreningsträffar – och vet att jag gör skillnad!