Vinprovning

[av_one_half first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Vinprovning med Peter Wahlbeck

En vinprovning är en upplevelse, fantastiskt kul och dessutom väldigt populärt. Lär dig om vintillverkning och olika karaktärer – en spännande och perfekt aktivitet för alla sinnen. Vin är en hel vetenskap och intresset kring det ökar konstant. 

Mina vinprovningar enkla, roliga och allmänbildande. De går ut på att dofta och smaka på så många olika typer av vin som det hinns med. På kort tid får både experter och nybörjare en upplevelse.

Vi provsmakar vita och röda viner från olika världsdelar och regioner. Jag är programledare, moderator och arrangör och samarbetar med sex olika sommelierer.

Beroende på var i Sverige vi befinner oss och antalet deltagare så anpassar jag omständigheterna med rätt sommelier. De är samtliga utbildade med lång erfarenhet av vin på olika sätt och är dessutom vinimportörer. En vinprovning bör inte överstiga 80 st deltagare eftersom det blir ohanterligt med för mycket glas.

Att genomföra en vinprovning på företaget eller kontoret tillsammans med personalen eller kunder på en kick-off eller vid en middag är verkligen att rekommendera.

Pris. ca. 350 kr per person.
Resor och gage ca. 12-15 000 kr

peter@wahlbeck.se
[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half]
[av_image src=’https://usercontent.one/wp/www.wahlbeck.se/wp-content/uploads/2016/02/vinprovning.png?media=1669115087’ attachment=’225′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_half]