Teambuilding med Peter Wahlbeck

Är du sugen på den perfekta teambuildingen och eventet för ditt företag och din personal/kolleger? Jag har genomfört detta event på konferenser många gånger och det är både mentalt och roligt rent fysiskt. Dessutom givande som grupparbete.

Det är rationellt arbete och organisation.
Det är fantasi och brainstorming på hög nivå.
Det är vad varje deltagare gör det till.

Målarworkshop

Förslag på upplägg och tider:

• Samlas för konferensen vid 15-tiden. Genomgång och information om uppgiften. Deltagarna blandas och delas upp i grupper med
4-7 i varje grupp.

• Grupperna går till olika utrymmen; konferensrum, lokaler, utrymmen, etc på hotellet. Grupperna ska måla och skapa en bild som t ex ska gestalta konferensens tema eller företagets målsättning. Duk, färg, penslar och staffli finns på plats och är förberett.

• Grupperna diskuterar bilden och hur den ska se ut. Obs. tiden går… Praktisk teambuildning och  brainstorming i kombination på hög nivå. Vem ska göra vad och varför?

• Gruppen ska dikta en text till motivet. Gärna en limerick eller bara ett ord som är perfekt. Eller varför inte en hel konsekvensanalys.
Det brukar ta ca 2 timmar från min genomgång till färdig bild.

• Rast och dusch på rummen 17-tiden. Under tiden gästerna/deltagarna klär om inför kvällen middag samlas alla tavlor och stafflier inför ett vernissage som förbereds i lokal på utvald plats.

• Kl 18.30 blir det bubbel, mingel och vernissage. Nu får alla grupperna se sina kamraters tavlor för första gången. Det blir en aha-upplevelse: Jaha, tänkte ni så. Oj, vad fin! Grupperna röstar fram en vinnare och sätter sig till bords kl 19.

• kl 21-22, lagom till kaffet, kommer jag och summerar aktiviteten och presenterar vinnaren. Och eftersom jag ändå är på plats blir det en stand up comedy-akt om bild och konst och humor av mig.

Den perfekta aktiviteten på en konferens. Väldigt annorlunda, fysisk och rolig. Mycket givande och nyttigt att få diskutera ett budskap i bildform samt hur ska vi kommunicera vårt företags idéer och värdegrund, våra artiklar och produkter.

Pris: 25 – 55 000 kr + moms, inkl. material och beroende på antal deltagare, eventuella priser samt inslag av ståuppkomik eller inte.

Maila mig på peter@wahlbeck.se för mer info och bokning.